Noen dager inn i april..

Lørdag 6. april 2019:
Før jul, da Oscar var hos oss forrige gang, var bakken hard og frosset og fikk jeg betennelse i det ødelagte høyre kneet mitt, noe som førte til sterke smerter og problemer med  å få gjennomført de daglige lufteturene. Så da Oscar nå igjen flyttet ned til oss var jeg svært spent på hvordan kneet ville oppføre seg…

Så langt har vi vært heldige med aprilværet og skogsområdene både i Ekebergskåningen og på Brannfjellet er snart helt fritt for snø og is, noe jeg er svært glad for for da kan jeg stort sett uten problem å ta meg fram i skauen i joggesko.

Så langt har det blitt en liten bytur, da vi greidde å få lurt med oss Robert ned til sentrum! Tanken var å gå havnepromenaden fra Tollboden til Rådhuset, men vi kom ikke lenger enn til Vippetangen – så da ble det lunsj på Vippa.

Vippa

Tur til Vippa med Robert og Oscar – foto: B. SMaaskjær 04.04.2019

Ellers har Oscar og undertegnede ruslet rundt i nærmiljøet, det vil si blant blokkene på Etterstad og langs Alna i Svartdalen – og i Ekebergskråningen.

Lørdag hadde undertegnede lyst på en «ordentlig» skautur så tok vi 34-bussen til Simensbråten og ruslet gjennom skauen opp til tjernet Svarta på Brannfjellet – og videre på «kryss og tvers», området er ikke stort!, på stier som vi ikke hadde gått på tidligere.

Oscar06.04

Oscar på nye stier på Brannfjellet – foto: B. Smaaskjær 06.04.2019

Etter en times rusletur rundt omkring på Brannfjellet kom vi ut igjen i Sandstuveien på toppen av Brattlikollen. Det var en strek i regningen, for en 20 minutters spasertur – som jeg gjerne skulle vært foruten – på asfalt ned til bussholdeplassen på Ryen var ikke kneet mitt spesielt glad for.

Selv om dagens tur fikk en dårlig avslutning satser jeg på at kneet fortsetter å samarbeide siden Oscar skal være her en uke til.

 

 

 

 

 

Om Berit

Pensjonist bosatt i Oslo, glad i å reise i inn- og utland alltid med fotoapparatet parat på utsikt etter motiver.
Dette innlegget ble publisert i Oslo på kryss og tvers. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..