Tiden går og jeg greier ikke helt å følge med…

Nydelige bekkeblom langs Hovinbekken på Tiedemanjordet – foto: B. Smaaskjar mai 2019

Det er blitt en stund siden forrige gang jeg postet innlegg på bloggen, men her er jeg igjen!

Jeg hadde store planer for denne bloggen, men jeg har etter hvert innsett at planene om å lage et utstillinsvindu med bilder og anbefalinger fra mine reiser i inn og utland ikke lar seg realisere i den grad som jeg ønsket.
Jeg må bare innrømme det, men to uventede dødsfall i nærmeste familie i løpet av 10 måneder og en kneskade som har satt meg mer eller mindre ut av funksjon i
1 1/2 år ble litt mye….

Det får være nok klaging for denne gang, skal prøve å bli mer produktiv framover! Mai begynner å nærme seg slutten og jeg begynner igjen å få hodet over vannet. Kneet har endelig begynt å spille på lag igjen, så får vi se hva framtiden bringer…

Torsdag 23. mai 2019

Vækerøstranda en maidag i 2019 – foto: B. Smaaskjær

Turveien langs Bestumkilen
er et flott og fredfullt område turfølget og jeg gjerne oppsøker. Nå var det nesten to måneder siden forrige gang vi gikk der og vi hadde lenge snakket om ny tur.
Flere turer hadde vært planlagt, men enten dukket det opp noe på agendaen slik at tiden ikke strakk til eller så ble været for dårlig så turene var blitt avlyst.

Men denne uka klaffet det endelig, og siden det var litt overskyet og noen regndråper nå og da hadde vi turveien stort sett for oss selv der vi gikk og nøt naturen, fuglesangen og duften av alle syrinene!

Det er bare en ting som er feil med turveien langs Bestumkilen over Sollerudstranda og Vækerøstranda og det er at den er altfor kort!

Vækerø gård – foto: B. Smaskjær mai 2019

Før du vet ordet av det er du ute ved Maxbo på Vækerø og veien videre til Sjølyst har ikke den samme sjamen der den går mellom trafikkerte E18 og Bestumkilen.

Det er mulig å gå over gangbru på Maritim og igjennom bebyggelsen på Maritim og komme ned ved Sjølyst, men denne dagen hadde vi tenkt å ta en tur innom Sjølyst marina og kafeen «Om mat» som vi hadde opptaget på sensommeren i fjor.
Kafeen hadde endelig åpnet dører for sommersesongen og tanken var å ta en kopp kaffe før vi gikk videre .

Slik ble det ikke! Siden i fjor hadde det dukket opp et skilt med at hunder var uønsket og da vi alltid er solidariske med Oscar var valget lett, da var ikke vi ønsket heller!

Om Berit

Pensjonist bosatt i Oslo, glad i å reise i inn- og utland alltid med fotoapparatet parat på utsikt etter motiver.
Dette innlegget ble publisert i Oslo på kryss og tvers. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..