Stolpejakt endelig!

Det har vært tre lange måneder med ufrivillig opphold siden de siste stolpene her i Oslo ble tatt inn 31. desember!

Turfølget og undertegnede gledet seg stort til 31. mars da stolpene igjen ville åpne her i Oslo-området, men det gikk ikke helt etter planen.
For tre-fire uker siden var turfølget så uheldig å snuble i en glassfiberstrips en dag hun var nede i sentrum, noe som resulterte i brudd i lårhalsknuten.
Hun er gangbar, men har fått beskjed om å ta det med ro og ikke overdrive. Undertegnede har ødelagte knær som tidvis skaper problemer med gangfunksjonen, «bank i bordet» de har vært svært samarbeidsvillige i flere måneder, så nå er vi to med gangproblemer som er ute å jakter stolper!

Ja, du leste riktig!
Vi har så smått startet opp igjen, fram til 10. april har vi vært ute på seks stolpeturer og tilbakelagt rundt 3,5 mil og scannet 45 stolper. Det er greit å bo midt i Oslo sentrum hvor stolpene er mange og det er lett å ta seg fram når framkommeligheten er svekket.

Nå drar turfølget på en velfortjent tur til Kanariøyene og når hun kommer hjem i slutten av april er forhåpentligvis skaden hennes leget – og is og snø forsvunnet slik at vi kan legge turene våre til skauen hvor vi begge trives best.

Ett svar til «Stolpejakt endelig!»

  1. Godt å høre at dere er igang igjen!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: