Om bloggens eier

Jeg er en en turglad pensjonist i 1948-års utgave som mesteparten av livet har bodd på Lørenskog rett over bygrensa. Med Østmarka rett over dørstokken har turer i skog og mark alltid vært en viktig del av livet mitt, det var dit jeg søkte når jeg hadde behov for å bearbeide utfordringer i hverdagen og når jeg trengte å hente påfyll.

Behovet for naturopplevelser ble ikke mindre viktig da huset på Lørenskog ble solgt og gemalen og jeg i desember 2007 flyttet til Oslo.
Vel bor jeg ikke lenger «midt» i Østmarka, men turmulighetene her jeg bor nå, kan by på både Svartdalen med Oslos siste urskog langs Alna, natur og kunst i Ekebergskråningen rett oppe i bakken – og ikke å forglemme spennende oppdagelsesturer i Oslo sentrum.

Bildet over – urskogen i Svartdalen i bydel Gamle Oslo. 5 minutter fra min utgangsdør!

Oppdagelsesturer ja, våren 2017 oppdaget turfølget og undertegnede «Stolpejakten», en form for urban turorientering hvor poenget er å komme seg ut på tur for å finne utplasserte stolper i nærmiljøet.
Etter å ha ruslet rundt med Oscar, hunden til turfølget, på kryss og tvers i Oslos gater i 6-7 år, syns vi selv at vi var ganske godt kjent, men stolpejakten har bragt oss til mange flotte steder som vi ikke visste om.

Jeg håper du vil sette pris på bloggen – og at du kommer igjen

Bilde over – forsommer på Tinker’n i bydel St. Hanshaugen

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: